Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strona główna akcji WiOO w szkole.
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności:
Szukaj
Strony: [1]
Drukuj
Wątek: Audycja radiowa  (Przeczytany 469 razy)
« : Listopad 27, 2009, 10:07:48 »
Cypisek
Nowy użytkownik

WWW Email
*

Witam.

Zgłaszam się na Wasze forum z takim oto problemem. Jestem linuxiarzem a jednocześnie miłośnikiem Polskiego Radia Euro (dawnej stacji BIS) Podczas dzisiejszej audycji "Czwarty Wymiar" po raz kolejny występował agent z firmy microsoft który po raz kolejny lał wodę na temat jakiegoś nowego programiku, ogólne ochy achy itp. Agent Microsoftu pojawia się u nich raz na jakiś czas, sytuacja zawsze wygląda tak samo. Miarka się przebrała, nie mam już ochoty słuchać tych bzdur. Pomyślałem o Was, co byście powiedzieli jakbym zaproponował spotkanie z wami? Mogli byście przedstawić swoją wspaniałą akcję (szkoda że już dawno ukończyłem szkołę) przedstawić WIOO szerszej publiczności. To wspaniała promocja na cały kraj! Miło by było usłyszeć na antenie że wolne oprogramowanie jeszcze istnieje, że są ludzie którzy potrafią zrobić coś w ramach wolontariatu dla społeczności uczniowskiej. Nie dajmy się zniszczyć korporacji! Czekam na jakąś odpowiedź. Mogę podać e-mail do prowadzącego lub sam do niego napisać umawiając Was na spotkanie. Liczę że jedna lub dwie osoby będą miały na tyle odwagi żeby przedstawić WiOO na antenie.

Pozdrawiam serdecznie Cypisek.
« Odpowiedz #1 : Grudzień 01, 2009, 09:43:41 »
\
DekeR
Nowy użytkownik

WWW Email
*

Będę musiał przyczaić się nad Radiem Euro i posłuchać pana z Microsoftu - o czym ciekawym mówi. Łączą może rozmowy telefoniczne na antenie? Byśmy mogli podyskutować;-)
« Odpowiedz #2 : Marzec 02, 2010, 09:47:59 »
18 wiosen za mną jestem uczeń T.elektrycznego, Programista / Webmaster. Zamiłowania do fotografii, ekstremalnej jazdy na rowerze DOWNHILL I FREERIDE.
Adrian
Nowy użytkownik

WWW Email
*

hmm o czym może mówić gość z M$ Chichot. Tylko ściemniać na temat tego "cudownego" systemu (cudem jest że on działa). A co do propozycji z tym by WIOO udostępnić szerszemu gronu potencjalnych użytkowników jest nawet dobry tylko, że taki M$ na pewno sypie na to nie małe $$$, i tu jest problem...
Strony: [1]
Drukuj
Skocz do:  

© 2006 WIOO w szkole - forum